Geweldig nieuws. Symbid overgenomen door SeedBlink!

We hebben geweldig nieuws om te delen! Symbid is overgenomen door SeedBlink, een van de snelst groeiende co-investeringsplatforms voor technology startups, in een Europese consolidatiebeweging.Door onze krachten te bundelen, benutten we de sterke punten van beide bedrijven om een gedeelde visie te versnellen, de toonaangevende financieringsinfrastructuur voor Europese technologie te creëren. SeedBlink voegt krachtige mogelijkheden voor portfoliobeheer, een secundaire markt en een scala aan grensoverschrijdende technologische investeringen toe.

Samen zullen we de ambitieuze, snelgroeiende technologie bedrijven in heel Europa financieren en plannen we om uitzonderlijke rendementen voor onze investeerders te leveren. Terwijl 2022 grotendeels business as usual zal zijn, zullen we ons vanaf 2023 specialiseren in technologie-startups, in lijn met de strategie van SeedBlink.Als Symbid-belegger hoeft je niets te doen. Je huidige beleggingen en portefeuille blijven hetzelfde. Voor de toekomst verwachten we echter een nog breder scala aan investeringsmogelijkheden door de dealflow te combineren. We zullen nieuwe producten en diensten introduceren om de ervaring en resultaten voor zowel investeerders als bedrijven te verbeteren met ons gezamenlijke team van meer dan 40 mensen.


Om eerder van de voordelen te profiteren, nodigen we je uit om lid te worden van de ‘SeedBlink Club’ met een speciale aanbieding voor een gratis lidmaatschap voor 3 maanden voor early adopters (geen creditkaart vereist, op elk moment opzegbaar).


SeedBlink Club is een exclusief lidmaatschap voor investeerders die hun portefeuille willen diversifiëren, toegang willen krijgen tot privé VC-geleide rondes tegen dezelfde voorwaarden, willen deelnemen aan VIP-evenementen met gelijkgestemde mensen en samengestelde informatie willen ontvangen over de wereld van startend beleggen.


Het huidige Symbid-team zal deel blijven uitmaken van het bedrijf en zich blijven inzetten voor toekomstige groei.


Uiteraard houden we je graag op de hoogte van alle vorderingen en nieuwe ontwikkelingen.


Als je vragen hebt, laat het ons dan weten. We danken je voor je voortdurende steun en kijken ernaar uit om je bij ons te voegen in deze volgende opwindende fase van de groei van SeedBlink!


Bekijk de FAQ